Welkom op onze website

popup hidden

Mijn account

Shop met een account 7 dagen per week en 24 uur per dag online bij VerbuntHockey.nl!

- Snel en eenvoudig inloggen en direct toegang tot je account.
- Altijd inzicht in je gegevens en de mogelijkheid deze te wijzigen.
- Een overzicht van al je bestellingen en de actuele bestelstatus bekijken.
- Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Registreren
Ben je nieuw bij onze webwinkel? Meld je dan aan via de link 'registreren' op de homepage. Wij vragen je een aantal gegevens in te vullen, waaronder je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Na registratie heb je direct toegang tot je 'Mijn account' pagina. Vergeet niet je tijdens de registratie aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte, ook van de laatste aanbiedingen en nieuwe producten!

In- en uitloggen
Heb je al een account en wil je inloggen? Vul dan je e-mailadres en wachtwoord in bij ‘inloggen’ op de homepage. Zodra je succesvol bent ingelogd, verschijnt in het menu je naam en een link naar je account en wishlist.

Heb je problemen met inloggen? Controleer dan altijd eerst of je de juiste gegevens hebt ingevuld.

- Het ingegeven wachtwoord is niet correct. 
Probeer het nogmaals of vraag een nieuw wachtwoord aan via de link ‘wachtwoord vergeten’.
- Heb je nog geen account met dit e-mailadres. Ga dan naar ‘registreren’. Lukt het niet om in te loggen, neem dan contact op met ons op info@verbunthockey.nl of +31-0162-315609.

Wachtwoord vergeten
Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link ‘wachtwoord vergeten’. Deze vind je bij het inlogscherm op de homepage. Na het invullen van je e-mailadres, ontvang je binnen enkele seconden een nieuw wachtwoord per e-mail. Dit wachtwoord kun je na inloggen zelf weer wijzigen in je account.

Wachtwoord wijzigen
Je wachtwoord kun je wijzigen op je 'Mijn account' pagina. Bij persoonlijke gegevens vind je een wijzigbutton. Hier is het mogelijk om je gegevens en wachtwoord aan te passen.

Gegevens wijzigen
Met je account heb je altijd inzicht in je gegevens en de mogelijkheid deze te wijzigen. Login en ga naar 'Mijn account' om je wachtwoord, e-mail adres, telefoonnummer, woon- en verzendadres aan te passen.