Levering via GLS

Levering via GLS

Verbunt Hockey.nl werkt samen met de GLS Pakketservice. Samen doen wij ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is normaal gesproken al de volgende werkdag, soms duurt het een dag langer.

Op de dag van verzending ontvangt u een automatisch email bericht van GLS met uw track&trace code. Hier kunt u desgewenst nog op reageren om een eventuele andere bezorgdag af te spreken.

Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan ontvangt u een briefje in de brievenbus waarmee u zelf een nieuwe afspraak kunt maken. Ook is het mogelijk om middels dit schrijven het pakket op te halen op het dichtstbijzijnde GLS depot.

Tip! Bent u niet vaak thuis? Laat het pakket dan op uw werk, bij familie of kennissen afleveren. Geef bij het afrekenen een ander aflever- of bezorgadres op.Levertijden
Wij streven er naar om bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. Voor 15.00uur besteld is de volgende werkdag in huis.  Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, krijgt u hiervan bericht, per mail of telefoon.

Verzendkosten
Voor bestellingen boven €75,00 brengen we geen verzendkosten in rekening, onder dit bedrag worden verzendkosten gerekend afhankelijk van gewicht en formaat van uw bestelling.

 

Wij streven er naar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

 

Niet leverbare artikelen

Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan word je hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen terug naar uw bankrekening of zoeken samen naar een passend alternatief.

 

Laatst bekeken