Welkom op onze website

popup hidden

Wie zijn wij?

Verbunt Hockey is ontstaan in 1985, toen nog 'Verbunt Reparaties' genaamd.


Gijs Verbunt

Oprichter Gijs Verbunt begon het bedrijf samen met zijn vrouw Leonie, nadat hij na jaren als kwaliteit controleur bij een schoenproducent te hebben gewerkt, plotseling op straat kwam te staan. Als lid van hockeyclub Liberty en verantwoordelijk voor de (reparatie van) lederen keepermaterialen binnen de club, besloot hij hier zijn werk van te maken. Hij bood zijn reparatie kunsten aan 150 van de 320 hockeyclubs in Nederland aan. Nagenoeg alle clubs gingen hierop in. Als club kon je immers een hoop geld besparen door de materialen te laten repareren i.p.v. nieuwe aan te schaffen.

Na de clubs volgden ook verschillende importeurs die hun keepermateriaal, nog voor het verkocht werd, lieten veranderen of aanpassen.

Begin jaren negentig werd het leder vervangen door het veel lichtere en onderhoud vriendelijker foam. Dit foam had zoveel voordelen dat het leder spoedig zou verdwijnen van de hockeyvelden. Dit was het moment om naast de reparatie ook voor de verkoop van nieuwe materialen te kiezen. Alle toonaangevende merken zijn vanaf dat moment tot het assortiment van Verbunt Hockey gaan behoren.

Verbunt Hockey heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerd, betrouwbaar bedrijf met veel kennis van zaken. 

 In 2003 is Verbunt Hockey ook de weg van de groothandel ingeslagen. De toenmalige importeur van OBO (het wereldwijd marktleidende merk in keeper protectie materialen) benaderde Gijs en Leonie Verbunt om het importeurschap van dit merk voor de Benelux en Frankrijk over te nemen.

In 2004 overleed Gijs Verbunt zeer onverwacht. Het bedrijf is destijds voortgezet door Leonie Verbunt en Bas Krikke.

Tegenwoordig is Bas Krikke eigenaar van Verbunt Hockey en heeft het bedrijf nog steeds een zeer goede naam in de hockeywereld. Zoals altijd staat service en kwaliteit op de eerste plaats. Niet voor niets kiezen vele clubs in binnen- en buitenland ervoor om hun materialen bij Verbunt Hockey te halen. Ook de reparatie is nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Iedere zomer ligt de hal vol met de reparatiematerialen van tientallen clubs.

Wij wensen u veel plezier op onze site, mocht u vragen hebben staan we u ook altijd graag telefonisch te woord!

Verbunt Hockey BV

Spanjestraat 2

5171 PE Kaatsheuvel - Netherlands

tel: 0162-315 609

fax: 0162-323 707

info@verbunthockey.nl

Rabobank 11.19.21.120

KvK 18122310

BTW NL8159.55.686.B01

IBAN NL84 RABO0111921120

BIC RABONL2U